طراحی سایت

مزایای طراحی سایت فروشگاهی

مزایای طراحی سایت فروشگاهی

آیا می‌دانید 82 درصد از مشتریان قبل از خرید، به صورت آنلاین در مورد برندهای محصول موردنظر تحقیق می‌کنند؟

طبق گزارشات، 79 درصد از مردم خریدهای خود را به صورت آنلاین انجام می‌دهند. پس اگر تا به امروز از روش‌های سنتی برای فروش محصولات و ارائه خدمات خود در بازارها استفاده می‌کردید، دیگر زمان آن رسیده که به دنیای دیجیتال وارد شوید و از مزایایی که آنلاین کردن کسب و کار برایتان دارد، بهره ببرید.

اگر یک مکان فیزیکی برای کسب و کارتان دارید، احتمالاً متوجه شده‌اید که برای رونق کسب و کارتان باید به طور مداوم مشتریان جدید جذب کنید و با مشتریان موجود ارتباط موثری برقرار کنید. که این دو مورد به راحتی حاصل نمی‌شوند. اما امروزه به دلیل پتانسیل بالای فضای دیجیتال، ایجاد یک وب سایت برای فروش محصولات و ارائه خدمات در بازار آنلاین شانس دستیابی به درآمد عالی را برایتان افزایش می‌دهد.

طراحی سایت فروشگاهی

شاید این جمله به گوشتان خورده باشد که بیشترین رشد تکنولوژی و اتوماسیون در سال 2020 صورت گرفته است. بنظر شما دلیل این اتفاق چه بوده است؟ همانطور که میدانید با شیوع گسترده ویروس کرونا در سراسر جهان بسیاری از کسب و کارهای سنتی متحمل ضرر شده‌اند؛ اما میدانید که این تهدید تنها برای کسب و کارهای سنتی بود و کسب و کارهای آنلاین به دلیل شیوه متفاوت بازاریابی و فروششان متضرر نشدند. علاوه بر این عده‌ای از صاحبان مشاغل سنتی نیز، برای فروش محصولاتشان، به فضای آنلاین روی آوردند.

طبق گزارشات مرکز توسعه تجارت الکترونیک ایران در 6 ماهه اول سال 99:

  • ضریب نفوذ تلفن های همراه هوشمند در سال 99 نسبت به سال 98، 20% رشد داشته‌است. یعنی از 54% در سال 98 به 65% در سال 99 رسیده است.
  • تعداد کل تراکنش‌های تجارت الکترونیکی در مقایسه با نیمه نخست سال 98، 52% رشد کرده است.
  • تعداد کل اینماد (نماد اعتماد الکترونیکی) در نیمسال نخست 99 نسبت به نیمسال نخست 98 نزدیک به 3 برابر شده است.
آمار تعداد اینمادهای ارائه شده

گاهاً این جملات به گوش میرسد که صاحبان مشاغل از مهارت، وقت و هزینه برای داشتن یک وب سایت صحبت می‌کنند و عده‌ای نیز معتقدند که با وجود رسانه‌های اجتماعی و فعالیت در آنها دیگر نیاز به داشتن وب سایت نیست. اما بسترهایی مانند تلگرام یا اینستاگرام الگوریتم‌ها و قوانین مختص به خود را دارند که ممکن است حتی همین فردا دیگر برای شما کار نکنند و نتیجه تنها از دست رفتن مشتری‌ها و کسب و کار شماست.

امروزه با بالا رفتن هزینه‌ها، شروع دوباره‌ی یک کسب و کار، بسیار سخت است به همین خاطر آغاز به کار در یک بستر مطمئن ضامن اعتبار کسب و کار شماست و به سودآوری و افزایش درآمد شما کمک شایانی می‌کند.

داشتن سایت فروشگاهی چه مزایایی را برای شما به دنبال دارد؟

1. مهمترین گام برای بازاریابی دیجیتال و دیده شدن شما است.

روش‌های سنتی بازاریابی مثل چاپ تبلیغات و آگهی‌ها بسیار وقت‌گیر و هزینه‌بر هستند و در عصر دیجیتال دیگر نتایج قابل قبولی نیز ندارند. در مقابل، بازاریابی آنلاین هزینه و زحمت کمتری دارد و همچنین تاثیرپذیری بالایی نیز دارد. به این صورت که با تلاش کمتر نسبت به تبلیغات سنتی میتوان نتیجه رضایت‌بخش‌تری را انتظار داشت. وب سایت شما مقصد نهایی تمامی فعالیت‌های جانبی مثل استفاده از رسانه‌های اجتماعی، ایمیل مارکتینگ، اس‌ام‌اس مارکتینگ و … است.

بیشتر بخوانید: ما در این مقاله به معرفی دیجیتال مارکتینگ و ابزارهای آن پرداخته‌ایم.

2. با داشتن وب سایت، حرفه‌ای به نظر می‌رسید.

بیش از 80% افراد فکر می‌کنند کسب و کارهایی که دارای وب سایت هستند، از کسب و کارهایی که فقط یک صفحه در فضای‌های مجازی مثل اینستاگرام یا تلگرام دارند، معتبرتر هستند.

3. از گوگل مشتریان جدید جذب خواهید کرد.

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در برهه‌ای از زمان دچار افت مشتری شوید. یکی از راه‌های موفقیت در جذب مستمر مشتری، این است که کسب و کار خود را در گوگل به نمایش بگذارید؛ پس باید یک وب سایت بهینه شده داشته باشید تا در گوگل رتبه‌ی خوبی بگیرید. بنابراین با جستجوی عبارات یا کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کارتان، وب سایت شما در نتایج گوگل قرار گرفته و نمایش داده می­‌شود و مشتریان جدید جذب وب سایت شما می‌شوند.

4. کسب و کارتان را با سرمایه اولیه کم راه‌اندازی می‌کنید.

احتمالاً جمله‌ی «راه‌اندازی کسب و کار سرمایه اولیه می‌خواهد» خیلی اوقات شما را از شروع کسب و کار باز داشته است. اما حالا شما با سرمایه‌ی محدود امکان راه اندازی کسب و کار خود را دارید. دیگر خبری از هزینه‌های میلیونی اجاره و رهن یک دفتر، مغازه و یا استخدام پرسنل اضافی نیست. خانه ی شما دفتر کار شماست و کمترین امکانات مورد نیاز برای مدیریت سایتتان یک کامپیوتر متصل به اینترنت است.

5. بدون محدودیت مکانی محصولات و خدمات خود را به فروش خواهید رساند.

ورود به دنیای کسب و کار های آنلاین، حضور در بازار جهانی را برای شما به ارمغان می آورد. شما مشتریانی از سراسر جهان خواهید داشت زیرا فاصله‌ی مشتریان تا فروشگاه شما تنها یک کلیک است. و این یعنی سودی چند برابر برای شما.

6. هزینه‌های سربار کسب و کارهای سنتی را نابود می‌کنید.

وقتی کسب و کار شما در بستر اینترنت و سایت باشد دیگر خبری از اجاره مغازه، حقوق فروشندگان، هزینه‌های ماهیانه پرداخت قبوض و … نیست.

7. نحوه تعامل مشتری با وب سایتتان را آنالیز می‌کنید.

یکی از مزایایی که کسب و کارهای آنلاین در مقابل کسب و کارهای سنتی دارند، قابلیت آنالیز رفتار و تعاملات مشتریان است. این آمار و گزارشات در پیشرفت کسب و کارتان به شما کمک می‌کند. این مشتریان هستند که بقای کسب و کار شما را تضمین میکنند. پس رفتار و تعاملات مشتریان با شما از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

8. تبلیغات هدفمند انجام دهید.

وقتی پیشینه و علایق مشتریان خود را بدانید، میتوانید با یکی از روش‌های ایمیل مارکتینگ یا اس ام اس مارکتینگ و … ، مشتری را به خرید دوباره از محصول خود دعوت کنید یا تبلیغاتتان را در شبکه­‌های اجتماعی پیرامون محصولات مورد علاقه‌­ی مشتریان خاص خود انجام دهید. با بررسی طیف خرید کلیه مشتریانتان، می­‌توانید محصولاتی مطابق سلیقه­‌ی آن­ها به لیست محصولاتتان اضافه کنید و علاقه­‌مندی­‌های مشتریانتان را رصد کنید.

9. راحتی در خرید را به مشتریان خود هدیه می‌دهید.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و همه گیری ویروس کرونا، دیگر کسی علاقه به حضور در مکان های شلوغ و پر سر و صدا را ندارد. از طرفی مشغله افراد به حدی رسیده است که خروج از خانه و گشت و گذار در بازارها، کاری طاقت فرسا برای آنان شده است. با آنلاین کردن کسب و کار خود به مشتریان این امکان را می‌دهید تا در هر مکان و هر زمان که میخواهند از وب سایت شما استفاده کنند.

10. به مشتریان امکان پیگیری سفارش محصولات را می‌دهید.

بسیاری از افراد دوست دارند بدانند که سفارششان چه زمانی به دستشان می‌رسد و یا چه مدت زمانی مانده است تا آن را دریافت کنند. پس این امکان خوبی است که به مشتریان خود می‌توانید ارائه دهید تا در جریان فرآیند آماده‌سازی و مسیر ارسال قرار بگیرند.

11. پشتیبانی 24 ساعته ارائه ‌می‌دهید.

فرض کنید یک کسب و کار سنتی دارید که از ساعت 9 صبح تا 9 شب باز است . مشتریان تنها در آن ساعت خاص میتوانند به فروشگاه یا دفتر شما مراجعه کرده و خدمات دریافت کنند. حال یک کسب و کار آنلاین را در نظر بگیرید. دیگر محدودیت زمان برای مشتریان وجود ندارد. در هر ساعت از شبانه روز در هر کجا که باشید، به مشتریان خود از طریق وب سایت فروشگاهی خود خدمات ارائه می‌دهید.

12. به مشتری حق انتخاب می‌دهید.

در طول مدت زمانی که در کسب و کار سنتی خود فعالیت می‌کردید، مطمئناً بسیاری از مشتریانی را دیده‌اید که به دلایلی از خرید از شما صرفه نظر کرده باشند. شاید به این فکر کنند که محصول شما از کیفیت قابل قبولی در مقایسه با مغازه‌های دیگر برخوردار نیست یا مغازه‌ی دیگری همین محصول را با قیمت کمتری به مشتریانش ارائه می‌دهد.

با ورود به عرصه کسب و کارهای آنلاین شما می‌توانید امکان مقایسه را به مشتریانتان را بدهید و آنها می‌توانند پس از مقایسه تمامی فاکتورهای مهم برای خود، اقدام به خرید کنند.

13. با مشتریان خود تعامل موثر برقرار می‌کنید.

ممکن است برای شما که صاحب یک کسب و کار هستید، پاسخ به سوالات تکراری مشتریان کاری خسته‌کننده باشد. عمده سوالاتی که در کسب و کارهای فیزیکی و آفلاین از فروشندگان پرسیده می‌شود این است که: قیمت این محصول چقدر است؟ چه رنگ‌هایی موجود است؟ این محصول چه سایز هایی دارد؟ با طراحی فروشگاه‌ اینترنتی از این مشکلات به حد زیادی دور هستید. زیرا پاسخ به همه این سوالات را می‌توانید در قالب ویدئوهایی ضبط کرده و در وبسایت قرار دهید؛ یا می‌توانید بخش سوالات متداول ایجاد کرده و در آنجا به تمامی سوالات یک بار پاسخ داده تا باقی مشتریان از آنها استفاده کنند.

مزایای طراحی سایت فروشگاهی

جمع‌بندی و نتیجه‌گیری

اگر 5 سال پیش به دنبال راه‌اندازی کسب و کار آنلاین بودید، مدت زمان زیادی لازم بود تا شما به سود مناسب برسید؛ اما این پروسه در این برهه زمانی بسیار سریع و سودآور شده‌است. کسب و کارهای آنلاین امروزه آنچنان گسترده شده‌اند که دیگر هیچ محدودیتی ندارند. داشتن وب سایت فروشگاهی به شما کمک می‌کند تا با تجزیه‌ و تحلیل‌های عمیق ارتباط خوبی با مخاطبان خود برقرار کنید. پس اگر تمایل دارید برای گسترش و تغییر نقشه درآمدزایی کسب و کارتان، وب سایت فروشگاهی طراحی کنید، روی تخصص و تجربه ما حساب کنید!

هر سوال یا نظری دارید اینجا برای ما بنویسید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.